Sub-Boards

Board Threads Posts Last Post
No New Posts Hall

I indgangs hallen til palæet er der højt til loft, hvor der i begge sider er en trappe, som går op til 1.sal. Disse trapper er lavet af mørkt træ, men de er dog beklædt med lyst træ ved trinene, så man ved hvor hvert trin er. Gelænderet er beklædt med en mat sølv farve, eftersom at farven er falmet med årene.
Selve hallen rummer et større gulv areal, hvor man derfra kan bedømme husets størrelse.

2 130 Departure (Caleb)
by Yaya Dé Ricéy
Aug 15, 2013 13:47:56 GMT 1
No New Posts Stue

Når man gør videre fra indgangs hallen til højre, så kommer man ind i et mindre rum, som faktisk bare bliver brugt som en slags stue, eller et sted hvor man kan samles inden at man vælger at gå ind i den store opholdsstue. Vinduerne i rummet at beklædt med røde gardiner, som sjældent bliver trukket for, da Ciel ikke har noget imod, at der kommer lys ind i stuen.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Den store opholdsstue

Går man videre igennem stuen så kommer man igennem en dobbelt dør, som fører ind til en smuk opholdsstue, som ofte bliver brugt som et samlings punkt i huset. Der er op til flere sofaer, som man kan slænge sig i. Sofaerne er dog alle vendt mod en større pejs, der sørger for at opvarme det store palæ, derfor er ilden sjældent slukket i opholdsstuen.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Spisestuen

Midt i spisestuen befinder der sig et langs bord, som er beklædt med en mørkerød dug, hvor der på midten står en stor lysestage, som egentlig kan lyse hele rummet op for sig selv. Der er plads til 10 mennesker rundt omkring bordet også selvom der kun bliver brugt nogle få stole.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Køkkenet

Køkkenet er stort nok til at kunne forberede en større middag, selvom der ofte kun bliver brugt en brøkdel af pladsen, så er der stadigvæk mulighed for at benytte pladsen. Fra køkkenet af kan man både bevæge sig udenfor og ind i spisestuen - en oplagt placering for køkkenet.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Arbejdsværelse

Dette værelse er til tider aflåst, eftersom at Ciel ikke ønsker at nogen skal træde ind i rummet, når han ikke er der. Dette arbejdsværelse er ofte fyldt op med vigtige papirer, når han ønsker at tage sine opgaver med hjem fra slottet, også derfor at det er aflåst. Værelset befinder sig på 1. sal og giver en udsigt til ud over gården og porten for enden af palæet.

1 1 The Black Book - locked away
by Ciel Dé Ricéy
Feb 23, 2013 0:58:04 GMT 1
No New Posts Våbenværelse

Eftersom at Ciel forhold til kongen er meget tæt, så ved han også nogenlunde hvilke former for mutanter der findes, derfor har han valgt at integrere et våbenværelse på 1. sal i hans palæ, så han også har mulighed for at forsvare sig selv. Værelset er dog ofte aflåst og det er kun Ciel, som har nøglen dertil.

1 1 What a mess..
by Ciel Dé Ricéy
Nov 19, 2012 12:33:50 GMT 1
No New Posts Tjenesteværelse

Selvom palæet er stort, så har Ciel valgt kun at ansætte en enkelt tjener, eftersom at det er nødvendigt for ham, at han stoler fuldt ud på personen. Dette værelse er udstyret med en trekvart seng og tilhørende natbord. I den modsatte ende er der et skab til opbevaring af private sager, men også tøj og andet. Værelset har udsigt til haven.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Ciel's værelse

Dette værelse er yderst privat, og det er i teorien kun Ciel selv som har lov til at være på værelse. Det er jo heller ikke fordi gæsterne opholder sig på hans værelse, men det er også en af grundene til at værelse befinder sig på 1.sal ved siden af våbenværelset og hans arbejdsværelse, da han gerne vil have alt tæt på sig.

1 32 You can trust me
by Yaya Dé Ricéy
Apr 26, 2013 15:19:33 GMT 1
No New Posts Caleb's værelse

Dette er sønnen til Ciel's værelse, eftersom at han selvfølgelig også skal have mulighed for at opholde sig på palæet, nu hvor der ikke er de helt store muligheder for at få sig sin egen bolig i øst. Værelset er forsynet med en stor seng, et stort skrivebord, en lang bogreol og eget badeværelse. Værelset ligger 1. salen, men i den anden ende af Ciels og med udsigt ned til haven

Moderator: Caleb Dé Ricéy

1 13 I will forgive but I won't forget
by Caleb Dé Ricéy
Oct 17, 2012 16:51:56 GMT 1
No New Posts Kælderen

Kælderen er for det meste altid aflåst, eftersom at Ciel ikke ønsker, at hans søn skal forvilde sig ned i dette mørke og dystre rum. Rummet er et tegn på hvilken anden side man kan se af Ciel. Rummet er indrettet på en sådan måde, at det er muligt at lænke mutanter fast til vægge og loft. Rummet er også forsynet med et bord, hvorpå der ligger flere forskellige værkstøjer til tortur.

2 59 I'll say nothing, so please don't ask (Ciel)
by Verri Noen
Jun 11, 2013 20:26:02 GMT 1
No New Posts Have

Eftersom at Ciel er gode venner med kongen, så har han fået muligheden for at låne nogle gartner hist og her, eftersom at han længe har haft et ønske om at få opført en have. Det er så endelig lykkedes for ham. Haven virker sund og frisk, samtidig med at springevandet midt i haven forsyner de forskellige blomster med vand.

1 31 Flugtforsøg
by Caleb Dé Ricéy
Apr 27, 2012 17:23:07 GMT 1
No New Posts Gården

Denne gård er belagt med fliser, så det ikke er muligt for gæsterne eller beboerne at få beskidte sko, hvis det først begynder at regne. For enden af gården befinder der sig også en port, som ofte bare er lukket, hvilket afslutter indhegningen, så der ikke kan komme uvelkomne gæster på besøg.

2 35 Lidt væk fra det hele.
by Yaya Dé Ricéy
May 19, 2013 15:49:56 GMT 1

Dé Ricéy palæet

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Årstids skema.
Akio Minori Takahiro 0 694 by Akio Minori Takahiro
Jul 28, 2012 16:12:59 GMT 1
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Nominér vores æresmedlem
Ciel Dé Ricéy 0 681 by Ciel Dé Ricéy
Jun 18, 2012 19:37:02 GMT 1

Board Information & Statistics

Board Description
Dé Ricéy palæet
Dette palæ blev opført nogle små årtier efter at opbyggelsen af Talian startede, hvor ved man forsøgte at integrere den østlige del af Talian ved at opføre nogle mægtige huse, så indbyggerne kunne få et indblik af, hvad man forventede af dem, der skulle slå sig ned i øst. Palæet ligger så tæt på slottet, som overhovedet muligt, da ejeren, Ciel Dé Ricéy, skal have muligheden for at komme hurtigt til slottet. Selve indretningen af palæet er gjort på en måde, der gør det praktisk men også velfungerende for beboerne.
Billede
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:11
Total Posts:302
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.