Sub-Boards

Board Threads Posts Last Post
No New Posts Krostuen

Krostuen kan virke lettere skummel ved første øjekast, fordi der sjældent er en god stemning derinde og der er dystert fordi den kun bliver oplyst af få fakler og en enkelt pejs foruden det lys der slipper ind af vinduerne. Borde og stole er mørke i det og lettere slidte og baren for enden er heller ikke køn at se på med sprutflasker og tønder bag ved den store mand som hedder Harold og er bartenderen. . Et sted der kunne trænge til en kærlig hånd så ikke alle går derind fordi der foregår mystiske ting i mørket.

1 81 En mærkelig følelse
by Nemo Nevermind
Sept 17, 2014 17:57:04 GMT 1
No New Posts Det hemmelig rum

Under en skjult lem bag disken i baren, kan man gå ned af trapper til et rum lige så stort som krostuen men mere hyggeligt, oplyst af fakler på væggene, stearin lys på bordene og et ildsted for varme. Der er mindre borde med store bløde røde og grønne puder som man kan sidde på. Kun mutanter Harold stoler på kan komme herned og gemme sig eller bare slappe af med noget at drikke. Men et skrig eller et kald teleporter Harold sig derned og fjerner uønsket folk og ingen er sikker på hvad der sker efterfølgende.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Baglokalet

Baglokalet er delt i 2, på den ene side er sprutten og nogle få mad ting sammen med et mindre køkken på den anden side er Harolds seng sammen med et mindre badeværelse. Baglokalet er også her hvor Harold bor så hele denne kro er egentlig hans hjem. Så han kender flere små skjulte rum, hvor han kan gemme ting og sager, dog ikke specielt store rum, nok til at gemme en enkelt person hvis det skulle være dog er der et større skjult rum hvor der sker mystiske ting til ballademager.

0 0 No posts have been made on this board.

Harold Inn

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Årstids skema.
Akio Minori Takahiro 0 694 by Akio Minori Takahiro
Jul 28, 2012 16:12:59 GMT 1
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Nominér vores æresmedlem
Ciel Dé Ricéy 0 681 by Ciel Dé Ricéy
Jun 18, 2012 19:37:02 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Flugt fra regnen
Pages:
Nemo Nevermind 24 401 by Nemo Nevermind
Apr 20, 2014 15:45:38 GMT 1

Board Information & Statistics

Board Description
Harold Inn
Kroen ligger i vest Talian og uden på ligner det et faldefærdigt hus og inden i en lidt skummel dunkel krostue hvor der ikke kan sidde mange mennesker, men dette sted har sine hemmeligheder for er man gode venner med Harold kan man komme ned i en lem bag disken hvor man kommer ned til et rum med flere små borde og store puder som siddeplads.. Rummet er oplyst af fakler, et enkelt ildsted og så stearin lys på bordene. Et hyggeligt men et skummelt sted. Kun mutanter som ikke er kendt for ballademager må komme derned, og bliver der problemer teleporter Harold sig derned får personen som ender i et ukendt rum hvor man på en eller anden mystisk måde mister hukommelsen eller bliver dækket til med alkohol så folk tror man har drukket en del og derfor ikke tror på en.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:2
Total Posts:106
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You can create threads.
You can reply to threads.
You can create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.