Sub-Boards

Board Threads Posts Last Post
No New Posts The Black Rose.

Kroen er indrettet på en ganske overskuelig måde, da man fra indgangen af bliver guidet hen til en tjener, der tager imod bestillingerne, hvorefter man kan blive guidet hen til sit bord, medmindre at man hellere vil finde et bord selv. Indretningen er forholdsvis lys og de fleste tjenere/bartendere bærer en uniform medmindre at det er nogle som har arbejdet der i flere år, så de på sin vis får en mindre form for særbehandling. Der er mulighed for at kigge ud på det store marked, imens at man nyder maden eller bare en lille drink.
En knap så kendt kro.

Moderator: Akio Minori Takahiro

6 145 who am I?
by Akio Minori Takahiro
Mar 25, 2013 17:35:39 GMT 1
No New Posts Blomsterbutikken 'Aeterni'

Aeterni’ er det latinske ord for ’evig’, men alt det huset repræsenterede er blevet forvandlet til en bunke ukendelige murbrokker. Branden gik hårdest ud over selve blomsterbutikken, men denne del er alligevel den mest genkendelige da resten af huset styrtede sammen og er reduceret til en bunke sten med enkelte sortsvedne træstumper imellem. Trappen til 1. sal tårner sig op over murbrokkerne selvom den ser yderst faldefærdig ud. Det der før var blomsterbutikken er stadig et firkantet rum selvom kun halvdelen af 3 vægge står tilbage og den fjerde mangler. Taget er delvist styrtet sammen, men er blevet fjernet så det er muligt at opholde sig i blomsterbutikken. Det firkantede område er stort set tomt men det er muligt at søge ly for regn og blæst i hjørnet hvor taget stadig er holdt oppe. Alt værdifuldt eller brugbart byggemateriale er fjernet fra grunden sammen med alt ikke ødelagt inventar og ejendele.
Verri har sørget for at placere en mindesten med sine forældres navne på midt i den firkantede bygning der udgjorde butikken. Rundt omkring mindestenen har hun plantet alle de blomster hun kunne rede efter branden og senere også nye planter hver gang hun vil ære deres minde.

Moderator: Verri Noen

Sub-board: 'Aeterni'

4 45 (Rl?60) Vietsub Avi 8K Phím Nhọ Gặp Hên
by threadlesslipude
Sept 11, 2021 6:55:56 GMT 1
No New Posts Antik butik

Antik butikken har et stort rum hvor alle varerne står på hylder, borde og nogle står også på gulvet. Der er meget at vælge imellem og der kommer nyt på hylderne/bordene hvis det begynder at se tomt ud. Der er aldrig tomme hylder. Udenfor står der også en masse ting og sager, nogen ting hinger på en knage på døren, ved vinduet og andre står pænt langs butikken. Butikken har også en lille kælder hvor de opholder deres varer.

Moderator: Gabrielle Dea Isidora

1 13 Ancient is just a fancy word for old (Daisuke)
by Frey De'croix
Aug 28, 2013 10:40:05 GMT 1

Butikker

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Årstids skema.
Akio Minori Takahiro 0 694 by Akio Minori Takahiro
Jul 28, 2012 16:12:59 GMT 1
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Nominér vores æresmedlem
Ciel Dé Ricéy 0 681 by Ciel Dé Ricéy
Jun 18, 2012 19:37:02 GMT 1

Board Information & Statistics

Board Description
Butikker
Alle former for butikker, restauranter og kroer ligger er samlet på et sted.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:11
Total Posts:203
Members
On This Board
You can create threads.
You can reply to threads.
You can create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.