Sub-Boards

Board Threads Posts Last Post
No New Posts Dagligstue

Det er en forholdsvis stor dagligstue, hvor der for enden er et kæmpe vinduesparti, som vender væk fra vejen, hvorved der er en kæmpe udsigt over øst delen af Talian. I stuen er der op imod flere områder, hvor man kan sætte sig, hvad enten man ved sidde tæt på pejsen, tæt på vinduerne, eller have mulighed for at nyde det store rum fra den anden ende af. Luftet er lavet af træ og giver en vis form for varme til rummet. I rummet er der også 2 store lysekroner med stearinlys i, det er muligt at sænke dem ned for at tænde, slukke eller skifte lysene ud.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Bibliotek

Dette rum er et sted hvor Daisuke ofte opholder sig, som han nyder godt af de mange bøger. Bøgerne er både fra Talian og MeRosal og står i reoler af mørkt træ, som beklæder alle vægge med undtagelse af væggen med vinduerne. Også her kommer der masser af lys ind igennem vinduer, eftersom at den side af huset er syd vendt sammen med dagligstuen. Rummet er belagt med tæpper og oplyst om aftenen er nogle mindre lysekroner. Om vinteren bliver rummet opvarmet af en mindre pejs, som står for enden af rummet.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Bålplads

Bålpladsen er ofte brugt, netop fordi det er en smule afskåret fra huset og naturen, altså kan ilden ikke sprede sig på nogen farlig måde, hvilket også gør det muligt for Daisuke at benytte stedet. Bålpladsen er lavet i sten og formet som en stor cirkel, hvor der kan sidde rigtig mange mennesker rundt om. Der er egentlig kun 8 træstubber, som man kan sidde på, men det er også muligt at sidde på den brede kant, der er rund tom bålpladsen, hvis det er det, man har lyst til.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Terrasse

Det er en forholdsvis åben terrasse, som kun er skærmet af på den ene side af en mur med indbygget ovn. Denne ovn bliver sjældent brugt og muligvis mere til pynt end noget andet. På terrassen står der næsten altid et langt bor med tilhørende stole, som kan bruges til større selskaber, hvorimod man også bare kan nyde udsigten fra stedet. Rundt om bordet er der blevet rejst 4 søjler, hvor der ligger 4 bjælker over, noget der på et tidspunkt skulle have skabt et tag, dog fandt Daisuke det mere rart med en udsigt til himlen.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Spisesal

Spisesalen virker muligvis som et mindre rum, men det er faktisk et forholdsvis levende sted, da der er en pejs midt i rummet, hvor ilden altid er tændt og holder rummet varmet op næsten døgnet rundt. Noget der er blevet gjort eftersom at Daisuke ikke altid kan sove og ofte bare gerne vil sidde med sine kort i rummet. Der er udsigt ud over Talian igennem et større glasparti, samtidig med at en sølvlysekrone er med til at lyse rummet helt op om aftenen og når natten går på hæld. Der står et langt bord i rummet, hvor der altid er dækket op til mindst 8 personer med sølv tøj.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Trappe

Trappen er placeret i et rundt tårn, som strækker sig fra kælderplan op til stueetagen, så det er ikke et højt tårn også selvom der er højt til loftet inde i det. Trappen er forholdsvis bred og fører ned til Daisukes mere private værelse, hvori han opbevarer sin detektiv sager.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Soveværelse

Dette var oprindeligt Lily værelse, men da hele palæet er blevet overrakt til Daisuke, så har han overtaget rummet. Der er en dobbelt seng midt i rummet, som vender mod et skab af træ. Ellers er der op imod flere stole, som Daisuke kan sidde i, hvis han ikke kan falde i søvn. Også her er der en pejs til at varme rummet op med om vinteren eller når det bare er ekstra koldt udenfor. Soveværelset leder ind til et mindre arbejdsværelse, som næsten altid er rodet, dette er grunden til at han sjældent bruger det. Der er dog ingen som har fået lov til at gøre rent derinde.

Moderator: Daisuke Maeda

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Opholdstue

Er en mindre stue, som man faktisk kommer ind i, når man går ind igennem indgangen på nord siden af palæet. Det er forsynet med en mindre sofa og nogle stole, eller er vægge beklædt med de rå sten, som facaderne også er bygget op i.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Indgang

Indgangen vender mod nord. Døren er lavet af mørkt træ og overdækket af tag, samt afskærmet af 2 mure. Det er den primære indgang til palæet.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Køkken

Dette rum er sjældent brugt af Daisuke, eftersom at han har tjenestefolk til at lave mad til ham. Men køkkenet er lavet med de nødvendige fasciliteter til at skabe en fantastisk middag. Væggen er lyse, hvorimod man kan se de mørke bjælker i loftet, som skaber kontrast imod hinanden. Det er muligt for andre at opholde sig i køkken, eftersom at der er barstole til det formål, de bliver dog oftere brugt af de ansatte som dem der bor i huset.

0 0 No posts have been made on this board.
No New Posts Kælderplan

Det er hovedsageligt her Daisuke opholder sig, når han tager imod en opgave, eftersom at der er ro og fri adgang til naturen, uden at han bliver forstyrret. Der er op imod flere rum i kælderplanen, et værelse, som primært bliver brugt til opbevaring af hans opgaver. Dette rum er dog organiseret i kasser på væggene. Ellers er der et stort åbent rum med et bord og kort beklædte vægge. Det er ikke alle kort, som en almindelig person ville kunne forstå, eftersom at nogle af kortene er bygget op af koder. Ønsker Daisuke at komme udenfor, så er der liggestole, hvor han kan slappe af til lyden af vand.

0 0 No posts have been made on this board.

Maeda Palæet

Status    Subject Created By Replies Views Last Post
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Årstids skema.
Akio Minori Takahiro 0 694 by Akio Minori Takahiro
Jul 28, 2012 16:12:59 GMT 1
Thread Announcement  
newBookmarkLockedFalling Nominér vores æresmedlem
Ciel Dé Ricéy 0 681 by Ciel Dé Ricéy
Jun 18, 2012 19:37:02 GMT 1
Thread  
newBookmarkLockedFalling Take a look around [Info]
Daisuke Maeda 0 99 by Daisuke Maeda
May 19, 2013 10:02:21 GMT 1

Board Information & Statistics

Board Description
Maeda Palæet
Palæet har næsten altid tilhørt slægten Maede, men har igennem årene gennemgået forandringer for at tilpasse det erhverv der har gjort sig gældende for tiden. Palæet er primært bygget op i en varm brun farvet sten i forskellige størrelser alt afhængig af hvor de er blevet brugt henne. Det indvendige afspejler en afslappet atmosfære, også selvom der tydeligvis er tale om en familie, som har en god økonomi. Det meste af palæet er i et plan og faktisk på højde med terrænet, eftersom at grunden, palæet ligger på, skråner ned af og væk fra vejen. Dette betyder at der er en stueetage og et kælderplan, hvorimod der ikke er tale om en decideret kælder, da man kan gå direkte udenfor fra kælderen, uden at bevæge sig op. Omgivelserne er varme og frodige, eftersom specielt Daisuke holder af naturen og ønsker at bevare det. Til palæet hører der også en stald til og andre bygninger til tjenestefolk.
Board Statistics
Threads and Posts
Total Threads:1
Total Posts:1
This board has 1 moderator
Members
On This Board
You cannot create threads.
You cannot reply to threads.
You cannot create polls.
Members Online
Users Viewing
0 Staff, 0 Members, 1 Guest.